Gdje je G-točka kod muškaraca

Djevojka stimulira G-točku svom muškarcu

Malo ljudi zna da i muškarci imaju točku G. U društvu postoji mišljenje da muškarci dobivaju orgazam isključivo stimulacijom penisa. Ali to nije slučaj.

Mužjaci imaju svoju G-točku - prostatu. Orgazam iz njezine stimulacije sličan je ženskom vaginalnom orgazmu. Međutim, u naletu strasti, nitko je se ne sjeća.

Kako ga pronaći

Mladi najčešće ne shvaćaju da muškarci uglavnom imaju G-točku i gdje se ona nalazi. Obično dobiju orgazam stimulirajući penis koji se nalazi izvana. A G-točka kod muškaraca skrivena je u dubini zdjelice. Arterije i vene prostate povezane su s posudama koje se nalaze na penisu, što ih spaja. A po svom obliku i veličini, muška G-točka podsjeća na orah i nije veća od 4 kvadratna centimetra.

Pronaći je neće biti lako. To se može učiniti kroz anus. Trebate prodrijeti do dubine od 5-6 centimetara i osjetiti ispupčenje na prednjem zidu. Pronađena je!

Lokacija muške G točke

Ali pružanje orgazma na ovaj način možda neće biti lako, a to je i za čovjekove predrasude. Postoji stereotip da samo pripadnici istospolne ljubavi uživaju stimulacijom prostate. Stoga, prije nego što uđete u potragu za G-točkom kod muškarca, morate s njim razgovarati o tome i saznati njegovo mišljenje.

Stimulacija G točke u muškaraca

G-točka pronađena je kod muškaraca, pa biste je trebali početi stimulirati. Postoje dva načina.

Vanjski. . . Da biste izvana stimulirali G-točku, samo trebate pritisnuti područje između skrotuma i anusa. Palcem i kažiprstom radite glatke i nježne pokrete. Ako partner ne doživi nikakve senzacije, tada se sve radnje moraju zaustaviti.

Interno. . . To će mladom čovjeku pružiti nezaboravno iskustvo, opet pod uvjetom da pristane na to.

Ova metoda podrazumijeva da žena umetne prst u muškarčev anus osjećajući prostatu i nastavljajući je stimulirati. Sve bi trebalo biti vrlo glatko kako bi se izbjegle ozljede koje mogu proizaći iz nepažnje.

O pripremi

Pravilna priprema za proces zauzima važno mjesto u postizanju čovjekova zadovoljstva tijekom stimulacije.

Čovjek. . . Najidealnija opcija je klistir koji će mu očistiti rektum radi veće estetike.

Žena. . . Morate paziti na ruke: režite preduge nokte kako ne biste oštetili partnera i ne doveli do upalnih procesa u tijelu. Ruke treba temeljito oprati, a u idealnom slučaju treba nositi medicinske rukavice prije odnosa. Tijekom samog čina muškarac treba zauzeti za njega najudobniji položaj: najčešće je to položaj na leđima ili na trbuhu.

Žena pokušava nagovoriti muškarca da masira G-točku

Kako masirati Ji točku

S pravom stimulacijom zagarantiran je čarobni orgazam za mladog muškarca. Mora se imati na umu da simulacija izgleda poput laganog pritiska na prostatu u određenom ritmu. Pokret treba biti mekan kružni u različitim smjerovima. S malom amplitudom, kako ne bi umjesto magičnih osjeta dobili trljano mjesto.

Mora se koristiti mazivo. Ovo je tako posebno mazivo, na različitim osnovama, češće na vodi. Trebalo bi ga biti puno. Najbolje je anestetičko mazivo, koje se najčešće koristi za analni seks. Pomoću nje smanjuje se nelagoda.

Kako biste partneru pri umetanju prstiju nanijeli najmanju štetu, ne trebate ih oštro umetnuti, već ih, takoreći, uvrnite uvrćući prste. Ovaj uvod donosi najmanje štete.

Teško je nagovoriti muškarca da ubaci prst, ali kada koristite igračke, orgazam može postati još jači. Međutim, za to trebate uvjeriti mladića da će na taj način senzacije biti čarobnije.

Najvažnija stvar u ovom procesu je apsolutna higijena. Ruke treba prati nekoliko puta prije zahvata i nekoliko puta nakon postupka kako bi se izbjeglo zaražavanje infekcijama.

G-točka kod muškaraca smještena je na takav način da ju je mnogo lakše pronaći od G-točke kod žena. Međutim, teško je predvidjeti hoće li partner pristati na takvu stimulaciju. Ali, ako se on složi, a žena učini sve kako treba, nezaboravne senzacije zajamčene su mu.